Over ons

Over ons

De verschillende type containers die onze containerrederijen gebruiken, bieden u maximale flexibiliteit bij het plannen van uw containertransport. Niet alleen de grootte of het type speelt hier een rol. Ook is het belangrijk om de juiste keuze te maken tussen FCL (Full Container Load) en LCL (Less than Container Load) containers.
Met een FCL-container heeft u de mogelijkheid om alleen uw goederen in een container op te slaan. Uw goederen zijn hierdoor beschermd tegen invloeden van buitenaf en kunnen snel worden verzonden zonder extra handelingen door de containerexpediteur. Overigens kan een FCL-container ook de moeite waard zijn als deze niet helemaal vol is.
Wij bieden ook LCL containerzendingen aan. Hier deelt u dit met andere klanten en kunt u uw container tegen een redelijke prijs laten vervoeren. Voor dit transport dient u echter extra afhandelingstijd in te plannen.
De LCL-container is niet altijd automatisch de voordeligste optie. Met onze breekpuntberekening kunt u snel en eenvoudig achterhalen welk type containertransport voor u het gunstigst is. Daarna is het nog aan u of u kiest voor FCL- of LCL-containers.